FAQ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om Förskoletidningen. Hittar du inte svar på det du undrar över? Kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar kontaktuppgifter här.
 

Hur får jag tillgång till tidningen digitalt?
Om din förskola har en prenumeration på Förskoletidningen klickar du på Logga in i menyn högst upp. Välj sedan Jag vill registrera en ny användare. Fyll i ditt mobilnummer eller e-post och verifiera med den engångskod du får. Din e-post blir ditt användarnamn. Ange prenumerationsnummer och postnummer som du hittar på baksidan av din senaste tidning (från nr 1 2017) och skapa ett lösenord. Nu har du tillgång till Förskoletidningen digitalt. Nästa gång loggar du in med ditt användarnamn och ditt lösenord.

Jag kan inte mitt prenumerationsnummer. Vad ska jag göra då?
Ditt prenumerationsnummer står tryckt på baksidan av din tidning, på tidningsnummer från nr 1 2017 och framåt. Om du inte har någon tidning i närheten är du välkommen att kontakta kundservice: 08-462 26 70 / forskoletidningen@gothiakompetens.se.

Kan flera personer i vår förskola logga in på webbtidningen?
För varje prenumeration på Förskoletidningen ingår en digital prenumeration. Det går att vara inloggad på tre enheter samtidigt så att du kan läsa på såväl dator som telefon och platta. Vill ni ha fler inloggningar kan ni köpa till prenumerationer. Kontakta kundservice så hjälper de till: 08-462 26 70 / forskoletidningen@gothiakompetens.se.

När jag försöker registrera en digital prenumeration så står det att förskolan redan har registrerat en prenumeration. Varför står det så?
Det beror på att någon annan i din förskola redan har registrerat en digital prenumeration. Det går bra att köpa till ytterligare digitala prenumerationer om ni vill vara flera som kan logga in på webbtidningen. Vår kundservice hjälper dig gärna: 08-462 26 70 / forskoletidningen@gothiakompetens.se.

Jag vill enbart ha en digital prenumeration och inte få papperstidningen. Hur ska jag göra?
Kontakta kundservice så hjälper de dig att ändra din prenumeration eller lägga upp en digital prenumeration: 08-462 26 70 / forskoletidningen@gothiakompetens.se.

Vissa artiklar i webbtidningen är låsta. Varför det?
Det beror troligen på att du enbart har en prenumeration på Förskoletidningen, och inte på systertidningen Praktisk pedagogik som kommer ut samtidigt. Du har tillgång till samma innehåll på nätet som på papper. Vill du utöka din prenumeration med Praktisk pedagogik, kontakta kundservice: 08-462 26 70 / forskoletidningen@gothiakompetens.se.

Jag har inte fått min tidning. Vad ska jag göra?
Kontakta kundservice på 08-462 26 70 eller forskoletidningen@gothiakompetens.se så hjälper de dig.

Jag vill ha några artiklar ur ett gammalt nummer av Förskoletidningen, hur ska jag göra?
Logga in här på webben så har du tillgång till arkivet som sträcker sig till nr 4 2014. Vill du ha äldre artiklar än så kan du kontakta chefredaktören för tidningen. Kontaktuppgifter finns under fliken kontakt.

Får man sprida artiklar ur Förskoletidningen i arbetslaget?
Nej, Förskoletidningen skyddas av upphovsrättslagen, du får därför inte sprida artiklar utan tillstånd. Kontakta redaktionen om du vill söka tillstånd för att sprida artiklar.

Vi vill gärna vara med i tidningen och berätta om vår verksamhet. Går det?
Läsare är alltid varmt välkomna med förslag och idéer kring innehållet i tidningen. Kontakta chefredaktören eller redaktören och berätta om ert arbete, kontaktuppgifter hittar du här.

Läsa vidare?

Denna artikel är publicerad i Förskoletidningen.
För att läsa vidare behöver du logga in.

Är du inte prenumerant än?
Förskoletidningen och Förskoletidningen Praktisk pedagogik ger dig inspiration, fördjupning, diskussionsfrågor och övningar – verksamhetsnära kompetensutveckling när den är som bäst!

Bli prenumerant